RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Informatiepunt Digitaal Meedoen bij Gelre Apeldoorn

Zorg- of huurtoeslag aanvragen of je rijbewijs verlengen: het gebeurt steeds vaker online. Maar voor sommige mensen is dat nog moeilijk. Heb je er moeite mee of heb je een probleem met je computer of tablet dan kan je terecht bij een van de informatiepunten Digitaal Meedoen van TaalDigiHuis Apeldoorn. Vanaf 24 oktober komt er ook een Informatiepunt in Gelre Apeldoorn aan de Albert Schweitzerlaan in Ugchelen.

,,We vinden het belangrijk dat iedereen in Apeldoorn toegang heeft tot een informatiepunt Digitaal Meedoen bij hem of haar in de buurt. Om die reden vind je deze punten verspreid door Apeldoorn en ook in een aantal omliggende dorpen’’, zegt Kaylee Buitenhuis, projectondersteuner Digitaal Meedoen van TaalDigiHuis CODA. ,,Zo kun je al terecht bij bijvoorbeeld Buurtpalet Orden, CODA De Maten, Buurthuis Maasstraat, De Hoge Weye in Beekbergen en bij Stichting Uddel Samen in Uddel. Met het Informatiepunt in Gelre Apeldoorn zijn we ook in dat deel van Apeldoorn vertegenwoordigd.’’

Informatiepunten
,,Een goede voorbereiding op een ziekenhuisbezoek voor de patiënt geeft rust en duidelijkheid. We zetten het patiëntenportaal daarom steeds meer in om patiënten de goede en juiste informatie te geven voor en na de afspraak. De samenwerking met CODA geeft patiënten van Gelre de mogelijkheid om de weg naar MijnGelre steeds beter te vinden en dit portaal goed te gebruiken’’, zegt Hanneke Zweekhorst van Gelre ziekenhuizen.

Het TaalDigiHuis helpt bij alle basisvaardigheden zoals taal, rekenen en werken op de computer. Iedereen die digitaal vaardiger wil worden, kan naar een van de informatiepunten Digitaal Meedoen gaan die op verschillende locaties in en om Apeldoorn te vinden zijn. Kijk voor alle CODA vestigingen en vestigingen in de wijken op www.coda-apeldoorn.nl/digitaalmeedoen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn