RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

In Memoriam: Dolf van de Vegte, oprichter van Family7 is op 66-jarige leeftijd overleden

APELDOORN - Dolf van de Vegte was een Nederlands mediaproducent en omroepdirecteur. Vanaf 10 december 2005 was hij directeur en presentator van de Apeldoornse christelijke familiezender Family7.

Daarvoor werkte hij als buitenproducent voor de Evangelische Omroep. Hij ging onderzoeken of een omroep naast de EO haalbaar zou kunnen zijn. Hij experimenteerde tijdens nachtelijke uren met E-TV op de lokale omroep o.a. in zijn woonplaats bij RTV Apeldoorn. Via omwegen en tegenslagen kwam Van de Vegte uit bij het concept van Family7, een familiezender met een christelijk karakter en 'zonder onnodig geweld, grof taalgebruik en seksuele uitspattingen'. Het bedrijf werd gevestigd in zijn geboorteplaats Apeldoorn. In 2018 verhuisde Family7 naar een groter en moderner gebouw op een bedrijventerrein in Apeldoorn-zuid.

In juni 2018 maakte hij bekend dat hij ernstig ziek is. Van de Vegte overleed op 1 februari 2019 aan de gevolgen van deze ziekte.

Dolf van de Vegte was getrouwd en had drie kinderen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn