RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Politie redt stel uit donker bos bij Radio Kootwijk

RADIO KOOTWIJK - Een wandeling in de avondzon met je liefste: het klinkt romantisch, maar kan minder goed aflopen. Dat realiseerde een stel dat dinsdagavond in de buurt van Radio Kootwijk ging wandelen zich ook. De politie moest het duo uit het donkere bos leiden.

De politie ontving dinsdagavond naar eigen zeggen een vreemde melding van een man die met zijn vriendin op de Veluwe wandelde. Ze waren het bos niet uit voordat het donker werd en konden de weg naar hun auto niet meer terugvinden.

Het vervelendste van alles: de twee waren omsingeld door wilde zwijnen met biggen. De man en vrouw waren zo bang dat ze niet verder durfden te zoeken naar de plaats waar hun auto stond.

Terug naar het begin

Nadat de melder zijn locatie met zijn telefoon deelde met de politie, gingen agenten op pad. Met de dienstauto zijn de twee vervolgens teruggebracht naar de plek waar hun avondwandeling begon.

Het duo heeft een waarschuwing gekregen voor het betreden van het bosgebied na zonsondergang.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn