RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

VIDEO: Honderden boeren op overwinningsfeest Teuge

TEUGE - Er zijn honderden boeren uit Gelderland vrijdagavond naar Teuge afgereisd voor het overwinningsfeest als reactie op het afblazen van de veevoermaatregel. Het feest wordt gehouden in een weiland in Teuge.

In de loop van de avond trokken veel boeren per trekker naar de Bottenhoekseweg in Teuge. De locatie van wat de boeren zelf hun "overwinningsfeest" noemen, was lang geheim gehouden. De politie hield de boeren wel in de gaten toen zij vanuit verschillende richtingen naar Teuge kwamen. 

Tekst gaat verder onder de video. 

Op het weiland staan enkele honderden trekkers die het logo van Farmers Defence Force zullen uitbeelden in het donker. Het wordt volgens boer Willeam Schoonhoven een complete avond met sprekers en eten. Eerder meldden de boeren dat er maximaal 250 deelnemers kwamen.

"We zijn er nog lang niet, maar we hopen dat de minister nu eerst met ons in gesprek gaat voordat ze opnieuw dingen wil aankondigen. Ik denk dat het de laatste keer is dat ze bakzeil kan halen", aldus Schoonhoven.

Dronebeelden van de actie:

Zie ook:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn