RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hond van Jan de Hoop ingeslapen: 'Ons lieve meisje...'

RADIO KOOTWIJK - De hond van Jan de Hoop, Bob, is ingeslapen. De viervoeter was altijd te zien in de vlogs van de presentator.

Op Twitter schrijft De Hoop: 'Onze lieve Bob is ingeslapen. Na 14 fantastische jaren vol liefde en plezier. De laatste tijd ging het steeds minder. We hebben haar het laatste half jaar met met veel liefde dag en nacht verzorgd. We zijn erg verdrietig maar ook dankbaar voor de mooie jaren met ons lieve meisje.' 

De presentator is zaterdagochtend, ondanks zijn grote verdriet, te horen op Radio Gelderland met zijn programma De Hoop op zaterdag. Aan het begin van de uitzending vertelde hij over Bob. Zijn goede vriend Ad is speciaal naar de studio gereden om Jan te ondersteunen.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn