• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hoedjes, pakken en attributen... in Apeldoorn gaat het al vijftig jaar over de toonbank

APELDOORN - Ouderwetse kostuums, attributen als handboeien en de nieuwste trends. In de feestwinkel in Knienenburg, ook wel Apeldoorn genoemd, kun je alles vinden voor carnaval. De winkel bestaat al vijftig jaar, een tijd waarin veel is veranderd.

Vijftig jaar geleden werd de winkel opgezet door de vader van Ilona Brouwer. Haar vader is er inmiddels niet meer, maar de hele familie gaat gestaag door de winkel in stand te houden.

'Moeders doet de administratie en houdt de winkel netjes. Roy doet de orders en zit veel op de bus met ballonnen. Ik doe de winkel en website', vertelt Ilona in het programma Café Carnaval.

Bekijk de video. 

Bekijk hier de hele uitzending van Café Carnaval.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00