• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Historische wandeling familie Buys Ballot

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen gaan met geïnteresseerden op zoek naar sporen uit de tijd van de familie Buys Ballot. Deze historische wandeling is op donderdag 4 november.

Tijdens deze wandeling neemt de boswachter je mee naar het deel van landgoed De Dellen bij Heerde, waar nog sporen uit de tijd van de familie Buys Ballot te vinden zijn. Deze familie heeft De Dellen van 1852 tot 1928 in bezit gehad. Professor Buys Ballot, weerkundige en oprichter van het KNMI, kocht De Dellen in 1852.

Je moet wel even een plekje reserveren voor de wandeling. Dit kan via www.glk.nl/activiteiten. Het start om 14.00 uur en deelname kost €5,- per persoon.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn