• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hippe Gasten zijn echt “Hip”

Die Hippe Gasten  zijn echt hip, een band als een rollende steen die constant in beweging is. Zeker de laatste tijd is de steen erg hard aan het rollen. Optredens in China, een nieuw album en altijd een enthousiast publiek. Zaterdagmiddag was Gigant aan de beurt.

Heerlijk al het jonge publiek met hun ouders die genoten van Daan, Richard, Bjorn, Maurice en Jon.  Hippe gasten zijn Rock & Roll. Het leuke is dat de band de jongens en meisjes vanaf het begin van het optreden tot het eind vermaakten. Een constante “vibe”van blijheid, springen, dansen en meedoen tijdens het optreden. Stil staan is er niet bij en als ouders toekijken en niet meedoen, kan niet. Kortom iedereen voelt zich kind en wil mee doen.

Uiteraard werd “De Koning van de dansvloer gespeeld ” ( zie video ).

De band is Rock & Roll, doet Rock & Roll en ademt Rock & Roll en dat gaven de heren het jonge publiek mee: Muziek is beleving maakt je blij en geeft energie.

Popzaal Gigant 16-03-2019

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00