• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Hijskraan door de vangrail en ramt personenauto

Er heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A1 tussen Ugchelen en Uddel. Dit gebeurde vrijdagmorgen rond 07.00 uur.

Na vermoedelijk een klapband verloor een bestuurder van een hijskraan de macht over het stuur en schoot door de vangrail naar de andere weghelft. Daar raakte hij een personenauto en drukte deze tegen de vangrail. Andere weggebruikers wisten de hijskraan te ontwijken.

De hulpdiensten rukten massaal uit, meerdere ambulances, politiewagens en vijf brandweerwagens kwamen ter plaatse. Het slachtoffer was snel uit de auto bevrijd en kon worden overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Twee gewonden zijn behandeld aan hun verwondingen een van hen werd overgebracht naar het ziekenhuis, de andere kon na behandeling mee met de politie naar het bureau. De A1 blijft tussen Apeldoorn en Amersfoort dicht tot 17.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn