• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het paasweekend komt eraan, wat ga jij doen?

Het Paasweekend komt er weer aan. Veel mensen zoeken naar leuke alternatieven om de Paasdagen gezellig en leuk door te komen. Eieren zoeken, brunchen, een wandeling maken, picknicken; allemaal leuke uitjes om te doen met je familie. Wij hebben een aantal evenementen op een rijtje gezet voor je. 

 

Unieke eieren speurtocht: Weet jij welke vogels allemaal eieren leggen? En wist jij dat niet alleen vogels eieren leggen maar ook andere dieren? Staatsbosbeheer heeft foto’s van eieren verspreidt door het Speelbos. En jij mag die komen zoeken op 2 t/m 11 april voor kinderen tot 12 jaar. Een leerzame en leuke speurtocht door het Speelbos bij informatiecentrum ’t Leesten. Het werkblad met alle informatie kan opgehaald worden bij het informatiecentrum en dan kan je lekker gaan zoeken naar die unieke eieren!

Voor meer informatie: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/veluwe/eierspeurtocht-t-leesten

 

Tasty Walk: Een combinatie van lekker eten, in beweging komen en het steunen van de horeca. Tasty Walk neemt je mee langs 6 verschillende eetplekken en daar krijg je een lekker gerechtje. Van zaterdag 3 tot zondag 11 april kan je dit smaakvolle uitje gaan beleven. Je moet van tevoren een coupon kopen, die coupon zet je om in een bestelling en daarna ontvang je namen, adressen en openingstijden van de deelnemende restaurants.

Voor meer informatie: https://www.tastywalk.com/Apeldoorn.html

 

Paaseieren zoektocht 2021: Prijzen winnen tijdens een Paaseieren zoektocht, wie wil dat nou niet? Als jij het gouden ei kan vinden, mag jij die inleveren bij het Pannenkoekenrestaurant Berg & Dal voor een leuke verrassing! Op 3 en 4 april heb jij de mogelijkheid om die verrassing in handen te nemen. Je kan je inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 055-519 12 19.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/BergendalHS

 

Wandeling bij het Aardhuis: Samen met je gezin een heerlijke wandeling maken in de natuur, dat kan bij het Aardhuis in Hoog-Soeren. Op zaterdag 3 en zondag 4 april heb jij de mogelijkheid om samen met je gezin te genieten van de natuur rondom het Aardhuis.

 

Paasrally: In samenwerking met Delicat Apeldoorn is er voor de paasdagen een nieuwe rally uitgezet. De rally start bij Traiteur Delicat in Apeldoorn, hier krijgt u een tas met lekkernijen en een routekaart. De leuke autorally kan je in de RLLY-app op je mobiel of tablet volgen, het kompas zal je de weg wijzen. Je kan de rally doen op beide paasdagen, dus zondag 4 en maandag 5 april.

Voor meer informatie: https://www.rlly.nl/product/pasen-wat-te-doen-autorally/

 

Autopuzzeltocht ‘Riddles on the Road’: Buitenhuis Groepuitjes heeft voor de Paasdagen een leuke autopuzzeltocht georganiseerd. Een autopuzzeltocht van ongeveer 75 kilometer op maandag 5 april. Je start (dat kan vanaf 10.30 uur) en eindigt bij Buitenhuis Groepuitjes in Apeldoorn. Je kan je aanmelden tot vandaag, 2 april. De winnaar van de puzzeltocht wordt op dinsdag 6 april bekend gemaakt.

Voor meer informatie: https://www.buitenhuisgroepsuitjes.nl/reserveer-riddles-on-the-road

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn