RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het Orkest Koninklijke Marechaussee treedt op in Uddel

Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel is op zaterdag 28 oktober het decor van een optreden van Het Orkest koninklijke Marechaussee uit Apeldoorn. Tijdens dit optreden vindt er onder meer een wereldpremière plaats van de nieuwe compositie ‘KMARtial Arts’. Daarnaast is het ook een van de laatste concerten van dirigent Peter Kleine Schaars, die binnenkort stopt als muzikaal leider van het orkest.

De organisatie van het concert wordt gedaan voor Muziekvereniging Juliana Uddel, die dit jaar 90 jaar bestaan. Om het jubileumjaar te vieren heeft de vereniging besloten het Orkest Koninklijke Marechaussee uit te nodigen voor het concert.

‘KMARtial Arts’

Tijdens het concert zal het Orkest Koninklijke Marechaussee verschillende soorten muziekwerken laten horen, met waaronder de wereldpremière van ‘KMARtial Arts’, gecomponeerd door Alex Poelman. Het orkest vraagt regelmatig jonge componisten een muziekstuk te schrijven. ‘KMARtial Arts’ is gecomponeerd bij een 7 minuten durende video over de Koninklijke Marechaussee.

Kaarten

Kaarten zijn te koop voor 10 euro per stuk via www.juliana-uddel.nl. Je kan de kaarten ook aan de deur kopen, dan kosten ze 12.50 euro per stuk. De aanvang van het concert is om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn