• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het huis van de kunst

Als iedereen denkt dat iemand anders het doet, dan gebeurt er niets! Zo kan het zijn dat er in heel Saoedie Arabie niemand in Allah gelooft, maar niemand dat hardop durft te zeggen daar anders de kop eraf gaat. Oeps, ik draaf gelijk weer door terwijl ik het gewoon over heel kunstig en lekker eten wilde hebben van één van de drie 3 sterren restaurants in ons land. Eh nee, ook over de kunst van de kok, maar eigenlijk gewoon over de atelier route waar het huis van de kunst zich niet voor opgegeven heeft terwijl ze dat wel hadden gewild. Een beetje dom, zou Maxima zeggen.

En juist nu, nu  Jannis Brevet er – naast de vele andere kunstenaars – exposeert. De gast krijgt altijd extra aandacht in het Huis van de kunst, maar het andere werk mag er zeker ook zijn. Voor de Atelierroute, komend weekend (18 en 19 mei) komt J, P, T&T het Huis van de kunst opluisteren met mooie muziek uit de jaren zestig en zeventig. Vier mannen die – naast eigen werk – nummers van de Stones, Simon & Garfunkel en meer uit die tijd brengen. De koffie staat voor u klaar!

De website

Jannis Brevet

Jannis Brevet is een perfectionist in alles wat hij doet. We zien dat aan zijn gerechten en ook aan zijn kunstwerken. Zijn gerechten zijn geïnspireerd door zijn werken en vice versa. Een genot om te zien want naast zijn gerechten verdienen ook zijn werken drie sterren wat mij betreft. Zelf vond ik de lichtinval – die bij het voorbijgaan het werk doet veranderen – indrukwekkend.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00