• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het herfstfestival, Roots in the Woods is terug!

APELDOORN – Het is weer zo ver…. De herfst is begonnen en het jaarlijkse herfstfestival in Beekpark begint op 18 oktober. Het driedaagse festival heeft verschillende shows, activiteiten en artiesten in de planning staan. Dit weekend is de 10e editie van ‘Festival Roots in the Woods’. Het jaarlijkse evenement vindt plaats om de herfst te vieren.

De Veluwse Avonturenroute voor kinderen van het Klimbos, ook een blotevoetenpad van het Hoogenberg. Grote mainstage, grotere namen. Iets heel nieuws dit jaar, een Silent Disco. Hier kun je dansen en muziek luisteren met een draadloze koptelefoon en lekker vals meezingen. Niemand die het hoort.

Er is ook genoeg te eten en te drinken. Van warme koffie tot verrassende wijnen. Van lekkere frietjes en burgers tot pittig BBQ-vlees. Bij eten en drinken hoort ook goede muziek. Er is een Vinyl DJ en liefdesliedjes van Daniel Cane and the Rebellion.

Op de mainstage treedt de hoofdact van vrijdagavond: Son Mieux op, Son Mieux is een Nederlandse popgroep uit Den Haag. Ook komt er een klassiek circus met de spelers van Circus Meerfout. Niet alleen de clowns van het circus hebben een feestelijk gezicht maar, ook de bezoekers kunnen zich laten schminken.

Het herfstfestival is dit weekend 18, 19 en 20 oktober in Beekpark, Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn