RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het bosfestival in de Bosweide

Roots in the Woods is er weer op 22 en 23 oktober. Door de Bosweide, is het festival letterlijk dichterbij het bos en met het aangescherpte programma maken mensen kennis met de natuur.

Het programma is een mix van muziek, theater, artistieke activiteiten en natuureducatie. Je leert het bos beter kennen door cultureel bezig te zijn. De Paddenstoelenman neemt je mee op zoek naar paddenstoelen, de Arnhemse Meisjes dansen in bomen, Noah Jaora brengt soul, De Stadsboswachter leidt je langs bomen en A Murder in Mississippi laat zien hoe je Roots vertaalt in een mix van muziekstromingen. Ondertussen blijf je warm door de verschillende kampvuren.

Voor meer informatie Roots in the Woods – Een bosfestival op de rand van de stad              

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn