RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het Bosdierenfeest vieren

In de Herfstvakantie is het feest bij Staatsbosbeheer op ’t Leesten. Kinderen die het Bosdierenpad komen doen kunnen de herfst vieren door te helpen met het maken van een taart voor het Bosdierenfeest. Met het Bostasje dat verkrijgbaar is bij het Informatiecentrum kun je meedoen aan deze herfstactiviteit.

Ed het hert wil de herfst vieren met al zijn bosvriendjes. In de herfst is er heel veel eten te vinden in het bos en de dieren hebben dat nodig om de winter door te komen. Dan wordt het tijd voor een feestmaal. De kinderen helpen Ed het hert door tijdens de route van het Bosdierenpad hapjes te verzamelen voor de dieren. Met de hapjes versieren ze een taart voor het feest. Dan kunnen de dieren van het eten genieten. Heb jij een idee wat de dieren graag lusten?

Het Informatiecentrum van Staatsbosbeheer bevindt zich in het Bospaviljoen ’t Leesten aan de Hoenderloseweg 191 in Ugchelen. Je kunt hier terecht voor informatie over mogelijkheden op de Veluwe, natuurboeken en souvenirs en cadeaus. Er zijn wandel- en fietskaarten te koop en het is een startpunt om de Veluwe te verkennen richting bijvoorbeeld Radio Kootwijk en Hoog Buurlo. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en het is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.boswachtersblog.nl/veluwe

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn