RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Het Apeldoorns Symfonie Orkest hult zich in raadsels

Het Apeldoorns Symfonie Orkest geeft op zaterdag 23 april een concert in de Goede Herderkerk. Het orkest hult zich in raadselen van de natuur en in de relatie met de omgeving.

Van Edward Elgar krijg je een inkijkje in zijn omgeving. Hij maakt muzikale karakterschetsen van vrienden, huisdieren en bouwwerken. Frederick Delius vertaalt de schoonheid van de zonsopgang in muziek met een lied voor de zonsopgang. Van Richard Strauss speelt delen uit zijn Suite voor Blazers, die het begin was van zijn carrière als dirigent.

Het Apeldoorns Symfonie Orkest is een symfonieorkest met ruim 50 actieve leden en staat onder leiding van Hebe de Champeaux. Het concert vindt plaats op zaterdag 23 april 2022 in de Goede Herderkerk aan de Asselsestraat 199 en begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 15,- euro. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn te bestellen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook www.apeldoornssymfonieorkest.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn