RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herstart Kootwijker Veen- en Zandtocht

Voor het eerst sinds 2019 wordt op zaterdag 11 november en zondag 12 november aanstaande de 14e Kootwijker Veen- en Zandtocht (voorheen Kootwijker Duin- en Veentocht) weer gehouden. De tocht wordt georganiseerd door de werkgroep Wandeltochten Apeldoorn en omstreken van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn.

Tijdens deze wandeling ontdek je het Kootwijkerzand met de jeneverbessen, de heide, en het stuifzand. De ruige oude eikenbossen en gigantische douglassparren. Vanaf de hoge, droge zandgrond bij het Kootwijkerveen heb je een goed uitzicht op het water en onder andere de dodaars. Wandelend over kleine smalle kronkelende paadjes, brede zandwegen, door het mulle zand en soms over verharde wegen beleef je ook de Veluwe.

Iedereen die van wandelen houdt kan deelnemen. De routes zijn op beide wandeldagen gelijk. De wandelroute wordt met pijlen aangegeven. Deelnemers krijgen een routekaart mee. Nordic walkers zijn ook welkom. Ook honden mogen meelopen, maar ze moeten wel aangelijnd zijn.

Alle routes beginnen om 9.00 uur. De start is bij Landal Rabbit Hiil, Grevenhout 21 in Nieuw Milligen. De twee kortste afstanden hebben onderweg geen rustplaats. Om uiterlijk 16.00 uur moeten de wandelaars hun route voltooid hebben. De afstanden zijn 20, 15, 10 of 5 kilometer. Deelname kost €4,50 per persoon. Leden van een erkende wandelsportorganisatie betalen €3,50. Klik hier voor alle informatie https://4daagseapeldoorn.nl/wandeltochten/

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn