RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herstart 5e Midden Veluwe wandeltocht

Na 3 jaar afwezigheid wordt op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 de 5e Midden-Veluwe wandeltocht gehouden door de werkgroep Wandeltochten Apeldoorn e.o. van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn.

Bij deze ééndaagse wandeltocht kunnen de deelnemers kennismaken met het gebied waarin zich in juli een deel van de 68ste Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn zal afspelen. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15 en 20 kilometer. De routes gaan door uitgestrekte bossen met statige brede lanen, afgewisseld met smalle bospaden. De routes zijn op beide wandeldagen gelijk en zijn met pijlen aangegeven. De deelnemers krijgen een routekaart mee. Nordic walkers zijn ook welkom. Honden mogen meelopen, mits aangelijnd. Er kunnen wildroosters in het parkoers aanwezig zijn.

Praktische informatie

De start is bij Van Der Valk hotel Apeldoorn De Cantharel aan de Van Golsteinlaan 20 in Ugchelen. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het verzoek is om zoveel mogelijk per openbaar vervoer of de fiets te komen. Deelnemers kunnen zich aanmelden in de Veluwezaal van het Congrescentrum. De starttijden zijn: 9.00-11.00 uur voor de 20 kilometer, 9.00-12.00 uur voor de 15 kilometer, 9.00-13.00 uur voor de 10 kilometer en voor deelnemers aan de 5 kilometer van 9.00-14.00 uur.  Op beide kortste afstanden is onderweg geen rustplaats. Om uiterlijk 16.30 uur moeten de wandelaars hun route voltooid hebben. 

Iedere wandelliefhebber kan aan deze tocht deelnemen. Deelname is €4,50 per persoon, leden van een erkende wandelsportorganisatie betalen €3,50. Aanmelden kan via deze website.

Deelnemers die zich vóór 28 februari hebben ingeschreven voor de 4daagse Apeldoorn (start inschrijving: 15 februari 2023) kunnen op vertoon van het inschrijvingsbewijs gratis wandelen. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn