RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Heropening Dorcas met nieuwe CEO

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn viert donderdag 24 november de feestelijke heropening. De nieuwe CEO van Dorcas, Agnes Kroese, verricht om 11.00 uur de officiële opening. Klanten van de kringloopwinkel in het Regiocentrum krijgen deze dag gratis koffie met iets lekkers erbij en er is live muziek.

Na een periode van sluiting, gaat Dorcas Apeldoorn donderdag 24 november weer open. Voorlopig 2 dagen per week, in de toekomst zullen dit meer dagen worden. De ruim 40 Dorcas-vestigingen in Nederland worden volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers. De opbrengst van hun werk komt ten goede aan de projecten van Dorcas, een christelijke, internationale noodhulp- en ontwikkelingsorganisatie. Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de meest kwetsbare mensen in Afrika, Oost-Europa en het Midden-Oosten. En draagt de verkoop van tweedehands spullen bij aan duurzaamheid door hergebruik van goederen en materialen te stimuleren.

Dorcas Regiocentrum Apeldoorn is gevestigd aan de Laan van Westenenk 108. De winkel is open op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. Er is van alles te doen, van het werken met meubels, kleding, speelgoed, huishoudelijke artikelen of boeken tot het testen van elektrische apparaten en van het innemen en sorteren van spullen tot kassawerk of administratieve taken. Particulieren die spullen kwijt willen, kunnen die tijdens de openingstijden inbrengen. Na een periode van sluiting, gaat Dorcas Apeldoorn donderdag 24 november weer open.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn