RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herfstwandeling en OERRR activiteiten in parkbos Voorstonden

Op Landgoed Voorstonden vinden binnenkort de herfstwandeling en OERRR activiteiten plaats. Je wordt welkom geheten door de boswachter van Natuurmonumenten in het parkbos van Landgoed Voorstonden op zondag 30 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur bij parkeerplaats Voorsterweg 144 in Brummen.

Bij bezoek word je door de boswachters getrakteerd op een warme chocolademelk en nodigen ze je uit om een herfstwandeling te maken. De boswachters nemen je mee op pad en vertellen je onderweg over de natuur en het werk van de Natuurmonumenten.

Niet alleen voor volwassen, maar ook voor kinderen zijn er activiteiten. Er wordt popcorn gepoft boven het vuur en je kan deelnemen aan het OERRR activiteitenparcours. Dat parcours houdt onder andere in: een uitdagende touwbrug en speuren naar paddenstoelen. Na het voltooien van dit parcours staat er voor de kinderen een verassing klaar. De toegang is gratis, maar bij voorkeur meld je van tevoren aan via www.nm.nl/boswachter-voorstonden

Bij Natuurmonumenten worden ook nog vrijwilligers gezocht. Ze zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor de natuur. Ze willen de vrijwilligers inzetten voor onder andere het snoeien van boompjes en struiken en het onderhouden van de recreatieve voorzieningen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn