RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Herfstmarkt gaat niet door

De herfstmarkt in kapel Hoog Soeren op zaterdag 6 november gaat niet door. Je had mee kunnen doen aan een appeltaartwedstrijd, je haar kunnen knippen of spulletjes kunnen kopen. De markt gaat niet door vanwege de coronamaatregelen die vanaf die zaterdag weer in gaan.

Het grootste gedeelte van de markt zou binnen in de kapel plaatsvinden en omdat de markt niet buiten gehouden kan worden vanwege de weeromstandigheden is er besloten dat de markt niet door gaat. Wel zullen er nu elke zondag na de kerkdienst in de Jachtlaankerk een aantal mensen aanwezig zijn om alsnog hun spullen te verkopen de opbrengst gaat namelijk naar de wijkkas van de kerk om activiteiten te organiseren en naar een hulpverleningsproject in Gambia.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn