RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Help jij scouts zelf te leren koken?

Wil jij in een prachtig stukje bos midden in de stad een looptocht voor jongens en meiden van 11 tot 15 jaar verzorgen? Hou je van buiten zijn en ben je niet bang om vies te worden? Laat je dan uitdagen en wordt Scoutsleider bij Scouting Stadhouder Willem III / Lady Baden-Powell (SWIII/LBP).

Bij de scouts ligt de focus op het bewust ontwikkelen van hun scoutingkennis en -vaardigheden. Ze leren bijvoorbeeld zelfstandig koken en wat daarbij komt kijken.
De scouts zitten in een ploeg met een leider en een assistent leider. Tijdens een kamp moeten ze samenwerken bij het opbouwen van hun tent en keuken.
Als leider bied je kinderen en jongeren een fantastische vrijetijdsbesteding waarin ze hun grenzen verleggen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar gezamenlijk als leidingteam. Buiten deze ‘opkomsten’ bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor. Dit kost je gemiddeld een paar uur per week.

Voor meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn