RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Heeft u spullen uit de Tweede Wereldoorlog voor het kleinste museum van Nederland?

In het, misschien wel kleinste, museum van Nederland heeft Barry een verzameling spullen uit de oorlog. Hij heeft een schuurtje vol waar hij nog net doorheen kan lopen. Het museum is eens in de twee weken open in het weekend. Gratis is het te bezoeken.

Afgelopen maart is het museum opengegaan. Dertig procent van zijn verzameling bestaat uit replica en die wil hij graag vervangen door echte spullen. Bijvoorbeeld een staalhelm van een M16. Dat is een replica, maar hij zoekt eigenlijk een origineel exemplaar.

Kijk voor meer informatie over het War History Museum 055 op deze website.

Heeft u nog artikelen uit de Tweede Wereld oorlog? U kunt het tentoonstellen in het museum van Barry.
Laat hieronder uw reactie achter.

Update: En blij is Barry gemaakt! In zijn vlog kwamen Gelderland helpt kijkers Theo en Frans bij hem langs om persoonlijke spullen af te leveren voor in het museum. Zie hier Barry zijn vlog:

 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn