RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Heeft u nog hulpgoederen voor Afrika? De stichting Kissidougou is er blij mee

 

Voor Stichting Kissidougou (in oprichting) zijn we op zoek naar hulpgoederen. Deze goederen zullen door onszelf, als de Coronaregels dit toelaten, naar West-Afrika gebracht worden. Op eigen kosten en op eigen initiatief hebben we dit reeds twee keer eerder gedaan.

Ons doelgebied bestaat voornamelijk uit het land Guinee. De reden hiervoor is, dat de oprichter van ons initiatief gevlucht is uit buurland Siera Leone en veel van zijn landgenoten een nieuwe leefplek gevonden hebben in buurland Guinee.

De hulpgoederen die we zoeken, richten zich vooral op kinderen in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar. Te denken valt aan t-shirts, truitjes, broeken, schoenen, babymatrasjes, kinderfietsjes, speelgoed, hard plastic kinderbestek, etc. (jasjes zijn niet nodig ivm temperatuur aldaar).

Onze vrijwilligers zijn woonachtig in Apeldoorn. Daar worden de hulpgoederen ook opgeslagen. We beschikken over een auto om spullen op te halen, maar daarover moeten dan te zijner tijd afspraken over gemaakt worden.

Alvast hartelijk dank, namens de vrijwilligers van Kissidougou .

Heeft u kleding of andere hulpgoederen voor de stichting Kissidougou? Reageer dan hieronder.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn