RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Harry Voss Award 2023 uitgereikt aan Ria en Bert Walhof

Op Wereld Dierendag heeft Partij voor de Dieren Apeldoorn de Harry Voss Award uitgereikt aan een individu die inzet toont voor het dierenwelzijn. De Harry Voss Award is vernoemd naar voormalig fractievoorzitter Harry Voss, hij staat bekend als een dierenvriend en zet zich in voor het wilde zwijn.

Dit jaar heeft de jury, die bestaat uit Harry Voss en Branko Driessen (coördinator Werkgroep Apeldoorn PvdD), de award uitgereikt aan Ria en Bert Walhof. Zij zetten al een langere tijd in voor de padden, zijn betrokken bij het lokale dierenasiel en hun oneindige inzet voor het dierenwelzijn. Dit heeft en indruk gemaakt en wordt gewaardeerd.

Daarnaast hebben Ria en Bert Walhof zich ingezet om de gemeente bewust te maken van het belang van het ecologisch verantwoord schoonhouden van watergangen, met speciale aandacht voor biodiversiteit.

De Harry Voss Award is een symbolisch award voor hun vele inzet en bijdragen aan de bescherming van dieren en hun leefomgeving. De prijs zelf is een beeldje van een zwijntje die gemaakt is door kunstenares Tine Harleman uit Hoog Soeren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn