RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Massale zoektocht naar Dennis: 'Familie is heel dankbaar'

APELDOORN - Zo'n 150 mensen zoeken vandaag mee naar de vermiste Dennis (25) uit Apeldoorn. Het is de bedoeling zondag heel Apeldoorn en omgeving uit te kammen.

De mensen die meespeuren, moesten zich zondagochtend laten inschrijven. Ze kregen vervolgens een gebied toegewezen en vertrokken per auto. De ouders van Dennis zijn ook aanwezig.

Bekijk de video in de Facebook-post. De tekst gaat daaronder verder.

De politie houdt bij de zoektocht toezicht en controleert onder meer op het gebruik van een mondkapje. 

Familie is dankbaar

Burcu Nijzing, de persoonlijk begeleider van Dennis, vertelde aan het begin van de middag: "We zijn heel blij met de opkomst die er is. De ouders zijn ook echt super dankbaar. We hopen gewoon dat vandaag wat oplevert. Dat is het doel natuurlijk."

Ze vervolgt: "De familie is natuurlijk ontzettend verdrietig en ontzettend bezorgd. Ze hebben goede hoop. We blijven hoop houden met z'n allen. We willen hem gewoon vinden."

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Signalement van Dennis

Dennis vertrok woensdag rond 09.00 uur vanuit een instelling aan de Deventerstraat in Apeldoorn en keerde daar niet meer terug. Hij heeft een smal postuur, licht blond haar en droeg een zwart t-shirt, donkerblauwe sweater en korte blauwe spijkerbroek. Hij droeg bovendien een tas van winkelketen Action met zich mee.

Er is de afgelopen dagen al volop naar de man gezocht, maar nog zonder resultaat.

Zie ook: Zondag grote zoekactie naar vermiste Dennis, vrijwilligers gezocht

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn