• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Grote verkeerscontrole in Apeldoorn: 80 bekeuringen en 30.000 euro geïnd

APELDOORN - Bij een grote verkeerscontrole in Apeldoorn zijn donderdag tachtig bekeuringen uitgedeeld. Ook nam de Belastingdienst diverse auto's in beslag en werd 30.000 euro geïnd.

De bekeuringen werden voor diverse overtredingen uitgeschreven. Zo konden bestuurders geen rijbewijs tonen of werd met gladde banden gereden. Ook gingen mensen op de bon voor niet-handsfree bellen en het verkeerd gebruik van handelaarskentekenplaten.

Brommers te hard

De politie Apeldoorn noemt het verder opvallend dat zestien brommers te hard gingen op de rollenbank. Al deze voertuigen moeten worden herkeurd. Beter nieuws is er over de blaastesten voor alcohol. Uit 650 testen kwam 'slechts één overtreding', schrijft de politie op Facebook.

De controle werd gehouden op het Marktplein in Apeldoorn. Behalve de politie en Belastingdienst werkten ook de RDW en Team Handhaving en Team Verkeer van de gemeente eraan mee.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00