RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Grote kruispunten in De Maten gaan op de schop

APELDOORN - Het verkeer in de Maten krijgt van september tot half oktober te maken met verkeershinder. Er gaan namelijk twee grote kruispunten op de schop.

Als eerste werken de wegwerkers aan de kruising Gildelaan met de Laan van Erica. Daarna is het kruispunt van de Laan van Kuipershof met Kanaal Zuid aan de beurt. Beide verkeerspunten gaan helemaal dicht

De twee stonden al langer op het lijstje voor onderhoud.  Het asfalt is zo versleten dat het hersteld moet worden en op sommige plekken wordt het zelfs helemaal vernieuwd. Ook worden er kleine aanpassingen gedaan om de verkeersveiligheid te bevorderen.  Ben je dus van plan om naar de Maten te gaan, houd dan rekening met een langere reistijd. Plan je reis dus goed!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn