RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Grote Koningsdag evenementen gaan niet door.. Dit is er wel te doen!

Koningsdag komt er weer aan, nog een weekje wachten en onze koning is jarig. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de grote evenementen helaas, net als vorig jaar, niet doorgaan. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat je wél kan doen!

RTV-Apeldoorn:

Ook RTV Apeldoorn zal volledig in het teken staan van Koningsdag. Het tv-team zal de hele dag op pad zijn en is aanwezig bij verschillende activiteiten. Ook hebben we van 10.00 tot 16.00 uur een de speciale Koningsdag Radio-uitzending. Als luisteraar kan je meedoen met de Oranje Pubquiz, elk uur hoor je een vraag, geef je antwoorden door en maar kans op een diner voor 2 van thuisbezorgd door de Babbel!

Speurtocht Ugchelen:

Ook dit jaar moest Vereniging Ugchelens Belang de grote Koningsdag activiteiten afzeggen. Maar daar willen zij het niet bij laten, de vereniging heeft een leuke speur- en wandeltocht georganiseerd door Ugchelen op 27 april. De route is circa 4 kilometer lang en leuk voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie op de site van Vereniging Ugchelens Belang.

Koningstocht Hoenderloo:

Een tocht waarbij je wandelt, zoekt, puzzelt of creatief een oplossing moet zoeken. Het Oranje Comité Hoenderloo heeft een tocht uitgezet die leuk is voor jong én oud! Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je start. De tocht is circa 5 kilometer lang én je kan prijzen winnen! Lees meer op de site van Het Oranje Comité Hoenderloo

Autopuzzeltocht:

Geheel coronaproof in je eigen auto door een mooie puzzelroute rijden van circa 60 kilometer. Je komt langs de drive-thru bij wegrestaurant De Kar, hier krijg je een lekker kopje koffie, thee of oranje en een oranje tompouce. Buitenhuis Groepsuitjes heeft deze autopuzzeltocht waar kunnen maken. Onderweg kan je verschillende raadsels en puzzels oplossen die in je routeboek staan. Kinderen tot 10 jaar kunnen een bingokaart krijgen, waarin je de dingen aankruist die je onderweg bent tegen gekomen. Met een volle kaart zal je een cadeautje ontvangen. Kijk op Buitenhuis Groepsuitjes voor meer informatie.

Trappertjes van Oranje

Samen met je gezin een mooie fietstocht maken door de mooie landschappen rondom Apeldoorn. Stichting Oranje Vereniging Klarenbeek heeft drie verschillende fietstochten georganiseerd voor jou en je gezin. Kijk op Oranje Vereniging Klarenbeek voor meer informatie.

Tuintjes van oranje

Oranje Vereniging Klarenbeek organiseert ook de ‘Tuintjes van Oranje’. Versier jouw tuin met oranje vlaggen, borden, ballonnen en andere versiersels om een heerlijke prijs te winnen. Om mee te kunnen doen met deze wedstrijd moet je je wel van te voren aanmelden. Kijk op Oranje Vereniging Klarenbeek voor meer informatie.

Koningstocht

Bistro de Bron, ’t Ruifje, Bike and Eat, De Kroeg In Loenen en De Harmonie café-restaurant zijn een samenwerking aan gegaan om een leuke Koningsdag te organiseren voor jou! Pak de fiets en geniet van de Veluwse omgeving terwijl je onderweg heerlijke hapjes en drankjes kunt ontvangen bij de restaurants. Je dient je wel van te voren aan te melden. Kijk op Uit In Apeldoorn voor meer informatie.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn