RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Grote computerstoring bij Gelre ziekenhuizen opgelost

APELDOORN - De grote storing bij Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen is opgelost. De storing zorgde ervoor dat maandag operaties moesten worden verzet en bloedprikkers niet direct geholpen konden worden.

De computerstoring werd rond half tien in de avond verholpen. 'Alle systemen werken weer zoals gebruikelijk. Dit betekent dat alle afspraken morgen gewoon doorgaan', meldt het ziekenhuis. 

Spoedpatiënten konden niet terecht

De computerstoring begon maandag in de loop van de middag. Vanwege de problemen konden spoedpatiënten vanmiddag niet in de ziekenhuizen terecht. Ze zijn elders geholpen.

De computerproblemen zorgden ervoor dat gegevens van patiënten niet konden worden ingezien. Ook konden de digitale dossiers van de patiënten niet worden geüpdatet.

Het is nog niet bekend hoeveel patiënten door de storing gedupeerd waren. Ook is niet bekend wat er nu precies mis was met het computersysteem.

Zie ook: Grote storing bij Gelre ziekenhuizen, operaties afgezegd

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn