RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

GroenLinks reikt rode lintjes uit

De fractie van Groenlinks heeft donderdag 14 februari 2019 haar rode lintjes uitgereikt. Voor de tiende editie werden de rode lintjes uitgereikt aan vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor een ander.

Dit jaar werden de lintjes uitgereikt op het fractiekantoor door Rachel Gasper- Rothengatter en Ariane van Burg aan de organisatie van het Inzamelpunt Spullen Vluchtelingen Apeldoorn en Speelgoedbank Apeldoorn De Schatkist.

De organisatie inzamelpunt spullen vluchtelingen Apeldoorn zet zich in om zoveel mogelijk producten in te zamelen voor de vluchtelingen in Apeldoorn. Speelgoedbank Apeldoorn “De Schatkist” zamelt speelgoed in voor kinderen waarvan ouders het financieel niet makkelijk hebben.

Onder het genot van een stukje taart met een kop koffie, werd er vol enthousiasme elkaars ervaringen uitgewisseld.

Behalve het rode lintje kregen beide organisaties ook een pakket mee om uit te delen aan de andere vrijwilligers.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn