RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Groenlinks fractielid Paul Baart wil volop samenwerken met de PvdA

Paul Baart, die nog steeds verbaasd is over het niet-deelnemen van de PvdA in het nieuwe college, heeft hierover tot op de dag van vandaag geen helderheid verkregen van de onderhandelaars; ook niet van zijn eigen 'voorman' Danny Huizer, zo verklaarde hij gisteravond, donderdag 9 juni, in het politiek programma 'In de Wandelgangen'.

,,Ik ervaar het samenwerken met de Pvda-fractie altijd als zeer positief", aldus Baart. Ook over het referendum over landelijk samenwerken van die 2 partijen, te beginnen met het samengaan in 1 fractie in de Eerste Kamer, is hij duidelijk: ,,Ik heb 'voor' gestemd."

Onlangs werd een nieuw College gevormd met in totaal 7 wethouders, van de partijen Lokaal Apeldoorn (2 wethouders), VVD (2 wethouders), GL, SGP en SP. Dat de PvdA hier niet in zit, ondanks dat het één van de grootste partijen is in de Apeldoornse gemeenteraad, valt op z'n minst opmerkelijk te noemen. 

Beluister hier het interview met Paul Baart terug, rond 30.00 min.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn