RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gratis proefles weerbaarheid voor jeugd

APELDOORN - Woensdag 18 december 2019 organiseert de afdeling Sportstimulering van Accres proeflessen weerbaarheid voor jeugd van 9 t/m 12 jaar. Deelname is gratis. Met de weerbaarheidstraining komt je kind sterker in zijn of haar schoenen te staan.

Onderdelen van de training

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Oefeningen om houding en uitstraling te verbeteren
  • Oefeningen om ademhaling en stemgebruik te verbeteren
  • Oefengesprekken en situaties om nieuw gedrag aan te leren
  • Bevrijdingstechnieken in combinatie met zelfverdedigingstechnieken

Weerbaarheid werkt preventief
Weerbaar zijn betekent dat je op een goede manier voor jezelf opkomt. Dat je vertrouwt op jezelf en durft te staan voor wat je vindt. Weerbaarheid werkt preventief en het verkleint de kans dat je te maken krijgt met pesten, grensoverschrijdend gedrag of geweld. Weerbaarheidstraining is een ruim begrip en loopt van sociale vaardigheden tot aan fysieke zelfverdediging.

Proefles
Tijdens de proefles krijgen deelnemers de mogelijkheid kennis te maken met de training die van 15 januari tot en met 25 maart 2020 wordt aangeboden.

Wil jij je zelfvertrouwen verbeteren, beter nee leren zeggen en je eigen grenzen leren kennen? Doe dan vrijblijvend mee aan de proefles op woensdag 18 december. De training wordt gegeven door een gediplomeerde docent mentale en fysieke weerbaarheid. Voor jeugd van 9 t/m 12 jaar van 13.30 tot 14.30 uur (ouders zijn ook welkom) bij wijkcentrum dok Zuid in Apeldoorn.

Aanmelden & meer informatie
Geïnteresseerden voor de proefles kunnen zich per e-mail aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op sportstimuleringapeldoorn.nl.

 



Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn