• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gras eten in Gigant

Gras, een concept waarbij Gigant zijn vingers bij aflikt. Het is een Apeldoorns talentontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt en helpt met de verdere ontwikkeling van de performances. Afgelopen weekend toonden deze talenten hun skills.

Een avond die verrassend werkte in de Apeldoornse scene. Jonge gemotiveerde muzikanten die de kans krijgen om de eerste stappen te zetten in de muziekwereld. Een wereld waarin veel te ontdekken. is. Op een podium met elkaar staan en een performance neerzetten is een uitdaging.

Toch waagden 4 bands zich dit weekend aan deze uitdaging. Het gevolg was een verschil in bands qua dynamiek, maar ook een verrassende kijk op muziek en de beleving ervan. Aangemoedigd door vrienden, familie en kennissen brachten de bands hun optreden tot grote hoogten.

Gras is een concept waarin heel ontspannen en vol passie en emotie de verdere stappen worden gezet op het muzikale pad. Het smaakt naar meer en geeft de jonge Apeldoorners de kans om zich te ontwikkelen.

Gras, Popzaal Gigant, 11 mei 2019.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00