RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

GOED NIEUWS: CODA cultuurhuis vanaf 1 juni weer open!

APELDOORN - CODA Museum, Archief, Winkel, Café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch openen met aantal beperkingen de deuren op maandag 1 juni, tweede pinksterdag.

Open met een aantal beperkingen
CODA directeur Carin Reinders: “Stap voor stap heropenen wij ons cultuurhuis. Ik ben blij dat we na CODA Bibliotheek nu ook weer bezoekers mogen ontvangen in CODA Archief, Museum, Winkel, Café en in Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch. Vorig jaar openden we met Pinksteren onder grote belangstelling de tentoonstelling CODA Paper Art en kort daarop werd onze nieuwe entree geopend. Nu heropenen we CODA Archief, Museum, Winkel, Café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch; een bijzonder moment met weliswaar een aantal beperkingen, maar gevoelsmatig eveneens groots van formaat. We hebben onze bezoekers immers zeer gemist!”

Vooraf reserveren
In verband met de beperkende maatregelen geldt dat het CODA Archief en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch alleen op afspraak toegankelijk zijn. Voor CODA Museum moet vooraf online een kaartje gekocht worden en zijn in het museum maximaal 30 personen tegelijk toegestaan. Daarnaast is er een eenrichtingsroute aangelegd en blijft anderhalve meter afstand maatgevend.

Museumtickets zijn te koop via www.coda-apeldoorn.nl/tickets. Ook houders van de Museumkaart, een CODA pas of CJP pas dienen vooraf een kaartje te reserveren. Voor een plek op het terras van CODA Café is reserveren niet noodzakelijk maar zit je liever binnen, dan is het reserveren van een tafel via www.coda-apeldoorn.nl/cafe verplicht.

Een overzicht van alle richtlijnen, maatregelen en aanvullende (praktische) informatie is te vinden op www.coda-apeldoorn.nl/stapvoorstap.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn