RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gigant gaat vanaf 2 juni weer gedeeltelijk open!

APELDOORN - Na 11 weken gesloten te zijn geweest, zal Gigant de deuren vanaf 2 juni gedeeltelijk openen! Vanaf 2 juni starten de lessen weer in ons Cursushuis, of kun je genieten van een verfrissend drankje op het terras. Vanaf 5 juni openen de filmzalen om jouw filmhonger te stillen.

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen en ons terras.

Wil je alles lezen over de voorzorgsmaatregelen die gelden voor je toekomstige bezoek aan het Filmtheater, terras of Cursushuis bij GIGANT, de openingstijden of het filmprogramma?

Klik dan HIER voor nadere informatie.

Tot ziens in GIGANT!

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn