RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gezellige en gevarieerde huifkartocht door de natuur op de Veluwe.

Loenen - Maak een gezellige en gevarieerde huifkartocht door de natuur op de Veluwe. Geniet van bos en heide, akkers en weilanden.

Ga mee door de bossen van de Reeënberg en Hoeve Delle, die worden afgewisseld door heidevelden. Onderweg hoor je leuke wetenswaardige en bijzondere verhalen. Over de dieren die hier leven, het stuifzand, het water van de Veluwe. Laat je telkens opnieuw verrassen door de prachtige omgeving van het karakteristieke boerenlandschap rondom het dorp Loenen, met zijn oude akkers en weilanden. We rijden langs een echte waterval in het gebied!

De tocht met de huifkar duurt ongeveer twee uur. Leden van Natuurmonumenten genieten korting. Na afloop nagenieten bij een kopje koffie, thee of fris met lekkers op het boerenerf.

In verband met het beperkte aantal plaatsen is reservering noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten T (035) 655 99 55. Er kunnen beperkt rolstoelen mee, neem hiervoor contact op met de Ledenservice.

Waar en wanneer? Op maandag 29 april om 13.30 uur vanaf boerenerf van de Groote Modderkolk in Loenen. Tot ziens!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn