• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Man (30) overlijdt na botsing tegen boom

LIEREN - Een 30-jarige man uit Eerbeek is zaterdagavond overleden doordat zijn auto langs Kanaal Zuid in Lieren op een boom botste. De brandweer zocht in het water nog naar een mogelijke tweede inzittende. Inmiddels is duidelijk dat de overleden man alleen in de auto zat.

Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur. Een auto botste door onbekende oorzaak tegen een boom. De gealarmeerde hulpdiensten konden de bestuurder uit Eerbeek uit de auto halen. Hij overleed echter ter plaatse.

Bekijk de video, de tekst gaat daaronder verder.

Door de botsing werd een deur van het voertuig afgerukt. Die kwam vijftig meter verder terecht, aldus een fotocorrespondent.

Duikers

Omdat aanvankelijk niet duidelijk was of er mogelijk nog iemand uit de auto was geslingerd, gingen duikers van de brandweer het Apeldoorns Kanaal in om daar te zoeken. Meerdere duikteams uit de omgeving werden opgeroepen.

In de loop van de avond bleek dat er geen andere slachtoffers waren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn