• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gewonde bij brand in appartementencomplex

De brandweer is maandagochtend 11 februari omstreeks 11.00 uur met veel materieel uitgerukt naar een brand in een appartement aan de Eburonenstraat in de wijk Orden.

De brandweer kwam onder meer met een hoogwerker ter plaatse. De brandweer had het vuur, dat in de keuken zou zijn ontstaan, snel onder controle. Bij de brand raakte een persoon gewond. Het slachtoffer had veel rook ingeademd en is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Twee brandweerlieden moesten zich ook laten controleren door het ambulancepersoneel omdat zij rook hadden ingeademd. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Team brand doet hiernaar onderzoek.

Vanwege de hulpverlening waren omliggende straten afgesloten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn