• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gewonde bewoner gered uit brandende flat

APELDOORN - Brandweerlieden en politieagenten hebben maandag een bewoner uit een brandende flat gehaald in Apeldoorn. De hulpdiensten zagen de man bij aankomst op de grond liggen, twijfelden geen moment en sloegen een ruit in.

De bewoner bleek veel rook ingeademd te hebben en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook twee brandweermannen ademden rook in en zijn onderzocht door ambulancepersoneel. Zij hoefden uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De brand werd rond 11.00 uur ontdekt in een flatwoning aan de Eburonenstraat. De woning raakte zwaar beschadigd en is voorlopig onbewoonbaar. De politie heeft in de uren na de brand forensisch onderzoek verricht naar de oorzaak.

Een timmerbedrijf heeft de woning afgesloten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Swing and Sweet
20:00 tot 21:00