RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ramkraak op Mediamarkt, mannen achter de tralies

APELDOORN - Een 30-jarige man uit Alkmaar en een 44-jarige man uit België moeten de gevangenis in voor betrokkenheid bij een ramkraak op de Mediamarkt in Apeldoorn. De 30-jarige man moet 12 maanden zitten en de 44-jarige man 11 maanden.

De twee sloegen in de nacht van 5 maart met nog een andere man toe bij de elektronicazaak om ''een zo groot mogelijke buit te bemachtigen, onder andere smartphones, screenprojectoren en camera’s'', oordeelt de rechtbank. De 30-jarige bestuurde de auto en de 44-jarige stond op de uitkijk.

De rechtbank vindt dit een ernstig misdrijf dat niet alleen zeer veel overlast en schade oplevert voor de winkelier, maar ook voor de samenleving. ''De mannen nemen geen volledige verantwoordelijkheid voor hun daden, dit rekent de rechtbank hen zwaar aan.''

Het OM had 26 en 20 maanden celstraf tegen ze geëist.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn