RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto crasht in tuin na achtervolging

APELDOORN - Een bestuurder van een Mercedes is gisteravond na een ontsnappingspoging op de vlucht geslagen. De auto crashte vervolgens in een tuin aan de Boerhaavestraat in Apeldoorn.

De politie zag de auto rijden op de A50 en besloten de bestuurder een stopteken te geven, zodat de wagen gecontroleerd kon worden. De bestuurder wilde dit kennelijk niet en ging er op hoge snelheid vandoor. Op de Boerhaavestraat in Apeldoorn besloot de bestuurder vervolgens uit de auto te stappen en er vandoor te gaan. De auto zelf reed door en crashte tegen een muurtje in een tuin. 

In die straat heeft de politie vervolgens de bijrijder van de auto aangehouden, de bestuurder was spoorloos. De politie heeft de man nog gezocht en een burgernetmelding verstuurd. Of de bestuurder uiteindelijk is gevonden, is niet duidelijk.

Bekijk de video:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn