RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geslaagde leerlingen hangen de vlag uit tijdens vlaggendag

APELDOORN – De middelbare scholen van de Veluwse Onderwijsgroep organiseren op 4 juni ‘vlaggendag’! Alle geslaagde leerlingen mogen met trots de vlag uithagen en daarmee hun prestatie laten zien. 

Landelijk is bepaald dat de schoolexamens donderdag 4 juni voor alle eindexamenleerlingen afgerond moeten zijn. Om ervoor te zorgen dat de geslaagde leerlingen later toch op een mooi en bijzonder moment terug kunnen kijken organiseren de VO-scholen van de Veluwse Onderwijsgroep 'vlaggendag'! Alle leerlingen die geslaagd zijn voor hun eindexamen worden die middag thuis bezocht door een van hun docenten met de cijferlijst en een geslaagdenvlag, zodat die dag op veel plekken in Apeldoorn de vlag zal hangen!

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn