RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geslaagd en gevarieerd avondje Mondolia

Muziek- en amusementsvereniging Mondolia hield onlangs haar jaarlijkse muziekfeest (voorheen uitvoering) in het Boshuis in Klarenbeek. Het was een gevarieerde avond met voor ieder wat wils in een uitverkocht Boshuis. De orkesten brachten veel verschillende nummers. Zo werden er vlotte zangnummers gebracht, maar ook luisterliedjes kwamen aan bod. 

Na de diplomalessers volgde het jeugdorkest onder leiding van Mariël van Wijngeeren en Mirjan Berends. Met het nummer 'Automatisch' van Flemming opende het jeugdorkest haar optreden. Tot slot speelden de jongens en meisje van het jeugdorkest het 'Ik heb de hele nacht liggen dromen' van Wolter Kroes. De hele zaal klapte mee op de maat van de muziek.

Gevarieerd A-orkest

Na de pauze was het de beurt aan het A-orkest onder leiding van Heidi Wolters. Zij openden het programma met 'Walking on sunshine' van Katrina & the Waves: een instrumentale versie. Tussen de nummers door kondigden de dirigentes en bestuursleden de volgende nummers aan. Daar werd het publiek ook bij betrokken. Met groene en gele kaartjes kon het publiek aangeven, welk nummer er vermoedelijk gespeeld zou worden.

Na de pauze startte het orkest met het gezellig 'Rio' van de dames Maywood. Tina en Mariël zongen het en het orkest had zou uitgedost met fleurige mouwen.

Gezellige afsluiters

Heidi en haar orkest willen de avond altijd gezellig of spectaculair afsluiten. Dit jaar koos ze voor een gezellige afsluiting. Na het instrumentale nummer volgde het nummer 'Tante Ria' van Ronny Ruysdael. Dit keer gezongen door Michel en Hugo. De tantes, genoemd in het liedje lieten zich ook nog even zien.

Het publiek deed al snel lekker mee. Tot slot zette Heidi het laatste nummer van de avond in: 'Engelbewaarder' van Marco Schuitemaker. Leadzanger Thomas kreeg met zijn kompanen Hugo en Michel, Tina en Marlou de zaal al snel op z'n kop. Een polonaise volgde door de zaal. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn