RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Genieten van optredens in honderd Apeldoornse theaters

Apeldoorn heeft misschien wel honderd theaters in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 april. Het is weer bijna tijd voor Cultuur bij je Buur. Tijdens Cultuur bij je Buur treden artiesten gratis op in onder andere woonkamers, tuinen en galeries. Apeldoorn en omgeving verandert dan in een podium.

Inmiddels zijn er artiesten die zich al hebben aangemeld. Oude bekenden die al langer meedoen, maar ook nieuwe gezichten en geluiden. Sinds 1 februari is het mogelijk dat de gastlocaties zich kunnen aanmelden. Wil je een podium bieden in je huis, tuin of schuur? Dan kun je kijken op www.cultuurbijjebuur.nl/artiesten. Je kunt zelf een act of kunstenaar kiezen die bij je past. Als de artiest akkoord gaat, wordt jouw locatie weergeven op de website, zodat bezoekers jouw theater kunnen vinden.

De artiest zal 3 keer een half uur optreden bij jou. Het publiek wisselt dan. Je krijgt een pakket aangeboden met koffie, thee of fris om te schenken. In dat pakket zitten ook vlaggetjes, flyers, posters en een banner.

Artiesten

Heb je je nog niet aangemeld als artiest? Dat kan nog tot 1 april via www.cultuurbijjebuur.nl/voor-artiesten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn