RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gemeenteraadslid Dennis Russchen kondigt aftreden aan

APELDOORN - D66 Apeldoorn maakt bekend dat Dennis Russchen heeft besloten zijn functie als gemeenteraadslid per 19 september 2019 neer te leggen.

Russchen is vice-fractievoorzitter en vice-voorzitter van de rekenkamercommissie. Als raadslid diende hij onder meer - door de raad aangenomen - moties in om van Apeldoorn een fair trade gemeente te maken, trouwen in de eigen tuin mogelijk te maken en monumenten te verduurzamen.

“Ik ben dankbaar voor de periode waarin ik als volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad van Apeldoorn aan de slag mocht. Sinds ik mij verkiesbaar stelde ben ik vader geworden en binnenkort verwachten we zelfs ons tweede kindje. De combinatie met daarnaast een fulltimebaan, maakt dat ik keuzes heb moeten maken. Ik vind het jammer dat mijn politieke loopbaan nu tot een einde komt, maar ik ben trots op hetgeen ik in de politiek heb bereikt. 

Fractievoorzitter Maarten van Vierssen reageert op de beslissing van Russchen. ”Ik zal zijn dossierkennis, de scherpte in het debat en de humor van Dennis missen. Met het vertrek van Dennis gaat een goed raadslid, een fijne collega en goed bestuurder van Apeldoorn verloren. Ik zal hem missen”.

Het bestuur van D66 Apeldoorn respecteert de keuze van Russchen en betreurt dat hij de politiek verlaat.

Na 5,5 jaar in de gemeenteraad van Apeldoorn te hebben gezeten, wil Dennis Russchen graag meer tijd en ruimte creëren voor andere zaken. 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn