RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gelre ziekenhuis opent Pop-Up Werkwinkel

Gelre ziekenhuizen heeft een groot aantal openstaande vacatures voor verpleegkundigen. Dit vraagt om extra aandacht en een nieuwe aanpak. Daarom staat de hele maand september in het teken van #JoinTeamGelre. Er opent een Pop-up Werkwinkel in de centrale hal in Gelre Apeldoorn waar (aanstaand) verpleegkundigen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het ziekenhuis.  

Verpleegkundigen, ook bijna afgestudeerden, zijn van harte welkom om te komen ontdekken of Gelre ziekenhuizen dé plek is waar zij hun talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen. Zij worden in de werkwinkels ontvangen door de recruiters van Gelre. Ook delen de verpleegkundigen van Gelre hun verhalen en geven zij een blik achter de schermen. Hoe is het om te werken in het ziekenhuis? Iedereen mag binnenlopen, bijvoorbeeld met een vraag over een specifieke vacature, maar ook om even te sparren over ambities en mogelijkheden.     

Elke week een speciaal thema    

Elke week staat in de Pop-up Werkwinkels een ander thema centraal. Zo organiseert Gelre een speeddate, waarin tijdens een kort kennismakingsgesprek wordt besproken welke vacatures er zijn en of er een match tussen zit. Ook kunnen geïnteresseerden zich opgeven om met verpleegkundigen mee te lopen op de verpleegafdeling. En worden persoonlijke verhalen van verpleegkundigen en updates over de wekelijkse activiteiten gedeeld via de social media kanalen van Gelre.      

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn