RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen straffen na knokpartij op voetbalveld

APELDOORN - De vechtpartij bij de voetbalwedstrijd tussen ZVV '56 uit Apeldoorn en VV IJsselstreek uit Deventer heeft niet geleid tot straffen of schorsingen. De KNVB laat weten dat het onderzoek naar de knokpartij van anderhalve week geleden is afgesloten.

Na een overtreding op een speler van ZVV '56 ging het die bewuste zondag helemaal mis. Na wat geduw en getrek binnen de lijnen bemoeiden de fans langs de zijlijn zich er ook mee. Spelers en supporters gingen elkaar daarbij te lijf. 

De politie rukte met een helikopter, honden en meerdere auto's uit naar het voetbalveld. Daarna keerde de rust pas weer terug. 

Beelden van de vechtpartij (tekst gaat verder onder de video):

Schikkingsvoorstel

De beide clubs leverden een wedstrijdrapport in bij de KNVB, evenals de scheidsrechter. De bond stuurde vervolgens een schikkingsvoorstel naar zowel ZVV '56 als VV IJsselstreek. Daarbij zijn geen straffen, schorsingen of boetes uitgedeeld. Voor Marko Lieferink van ZVV'56 kwam dat niet als een verrassing, zegt hij. 'We hebben na afloop onze feiten ingediend en dit is wel wat wij ervan verwachtten', aldus Lieferink. VV IJsselstreek was onbereikbaar voor een reactie. 

Zie ook: 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn