• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Geen aftelfeest, geen vuurwerk

Alles is nu even anders… En anders betekent ook dat de jaarwisseling anders wordt gevierd. Niet met een paar duizend mensen op het Marktplein in Apeldoorn maar thuis in kleine gezelschappen. Een alternatief Aftelfeest stond klaar voor uitvoering: een gigantische vuurwerkshow vanaf een geheime locatie met dj via een livestream. Maar vanwege het landelijke vuurwerkverbod kan er dus ook geen vuurwerkshow plaatsvinden.

“Helaas zien we geen mogelijkheden om toch iets te organiseren ter amusement van de Apeldoornse inwoners. We kijken met hoop naar de toekomst en komen in 2021 terug met een spectaculaire editie van het Aftelfeest. Daar kan men best een jaartje op wachten”, meldt Dani Levy, organisator van het Aftelfeest.

Het Aftelfeest trekt jaarlijks zo’n 5.000 inwoners van de gemeente Apeldoorn. Er zijn concrete plannen voor uitbreiding en de invulling van een nieuwe locatie. Sinds 2013 ligt de organisatie bij Dani Levy die grote plannen heeft met het event. “Het evenement is uniek en vormt de perfecte verbinding tussen de oudejaarsborrels en de nieuwjaarsfeesten zonder dat het de horeca-activiteiten bijt. Jong en oud komt naar het aftelfeest wat de sfeer fantastisch maakt.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00