RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Gedecoreerden ontvangen hun lintje

APELDOORN - Burgemeester Ton Heerts heeft op vrijdag 3 juli de versierselen uitgereikt die horen bij de Koninklijke onderscheiding die werden toegekend in het kader van de jaarlijkse lintjesregen. De uitreiking gebeurde tijdens een bijeenkomst in Schouwburg Orpheus. De gedecoreerden waren verdeeld in twee groepen.

De gedecoreerden zouden hun ‘lintje’ eigenlijk op 24 april opgespeld krijgen tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij ook familie en vrienden aanwezig zouden zijn. Door de corona-situatie kon dat niet doorgaan. Burgemeester Heerts heeft op die dag alle gedecoreerden gebeld om hen het mooie nieuws te vertellen dat ze een Koninklijke onderscheiding hadden gekregen. Het lintje kon hij toen niet uitreiken. Landelijk is besloten de uitreiking op 3 juli in het hele land te laten plaatsvinden.

Vanwege de corona-situatie kon een beperkt aantal vrienden en familieleden bij de bijeenkomst aanwezig zijn. De heer H.J. Bos uit Beekbergen was er helaas niet meer bij. Hij is kort na het toekennen van zijn onderscheiding overleden.

Voor meer informatie: zie HIER

RTV Apeldoorn besteedt vanavond in haar avonduitzending aandacht aan de lintjesuitreiking.  

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn